Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hétfőn, kedden és szerdán...

Hétfőn, kedden és szerdán vizsgázok. Kellene valami kaja vagy valami, amitől könnyebben, gyorsabban tudok gondolkodni. Ötletek?

Figyelt kérdés
hallottam csokiról, szőlőcukorról, de nem tudom, hogy azok tényleg beválnak-e. Tapasztalatok?

2012. máj. 4. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Azok beválnak + gumicukor meg a hal is.
2012. máj. 4. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
energiaital, kávé, ginzengtabletta, gyümölcs, zöldség, végszükség esetén koffeintabletta
2012. máj. 4. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

speed.

nincs olyan kaja amitől megnő az agyad gondolkodási sebessége:D csak lassítani tudod. pl.: ne edd túl magad, mert a vér akk a gyomorba megy és nem az agyba.

csoki vmennyire hatásos, mert fent marad a vércukor szinted, és nem is zabálod túl magad.

2012. máj. 4. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
energiaital, kávé, ginzengtabletta, gyümölcs, zöldség, végszükség esetén koffeintabletta
2012. máj. 4. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagy alvás, reggel egy kávé, közvetlenül érettségi előtt egy sport szelet. Nekem ez jön be vizsgák előtt mindig, bár az érettségin így utólag már csak mosolygok. :)

Gyorsabbnak nem éreztem magam, de fittnek igen, ez a lényeg. :)

2012. máj. 4. 23:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Legyél kipihent és friss!

Reggel indítsd a napot egy tápláló és finom reggelivel, amiből sok energiát nyerhetsz. A kávé és az energiaital csak hirtelen éberséget okoz, aztán mintha mi sem történt volna. Ezzel a szemben a zöldtea fokozatosan fejti ki hatását, így sokáig tart éberen és egészségesebb is. Ezért igyál egy csésze zöldteát reggel.

A szőlőcukor nekem bevált! Ha csak szimplán dolgozatot írunk, de tartok tőle, izgulok miatta, mindig eszek pár szem szőlőcukrot.

Vigyél magaddal szőlőcukrot és/vagy egy kis étcsokit, friss gyümölcsöt, és vizet!

Sok sikert!

17/L

2012. máj. 5. 09:25
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2012. máj. 5. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. Itt a bizonyíték, hogy nem vagyunk egyformák. :) Nálam a kávé fejti ki lassan a hatását, nem okoz hirtelen éberséget egyáltalán, a zöld, illetve fekete teát meg sem érzem. A szőlőcukor hatását szintén hiába várom, nekem a reggeli frissesség, nagy levegők, a reggeli hűvös szellőből, egy kávé, aztán egy sportszelet és vizsga alatt friss víz jön be! :) Ezekszerint mindenkinek ki kell tapasztalnia a számára legkedvezőbb megoldást! :)

Esetleg még egy alma szünetben!

2012. máj. 5. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
én már régóta alkalmazom a testépítők turmixait. szójafehérje + daráld zabpehely + kis maltodextrin + multivitamin + egy banán. kegyetlen éber leszel tőle, több órán át tudsz koncentrálni. (matematika szakos vagyok)
2012. máj. 6. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!