Hülye vagyok, ha nem dolgozom ki a szóbeli tételeket?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom rávenni magamat, hogy megcsináljam. Már hetek óta halogatom. Nem is a tanulással van bajom, hanem magával a kidolgozással, ezért most arra gondoltam, hogy inkább összeszedem a könyvekből meg a netről, mit kell tanulni, és tételkidolgozás helyett inkább a tanulásra szánok több időt. Mindig is inkább könyvből tanulós típus voltam.
Szerintetek megszívom így, vagy feltétlenül szükséges kidolgoznom a témákat ahhoz, hogy sikeresen leérettségizzem?
2015. máj. 30. 16:04
1/3 anonim válasza:
miért nem kéred el valakitől?
amúgy igen. Több időd fog elmenni összességében ha nem összeszedetten tanulsz
2/3 anonim válasza:
Vannak olyan oldalak neten, ahol rengeteg tétel ki van dolgozva, és teljesen korrektül (pl. erettsegizz.com). Én is innen tanulok ahelyett, hogy 1-2 tétel kidolgozására rászánnék 1-2 órát. Én sem fogom kidolgozni a tételeket (csak azokat amikről nem találok normális leírást) annak ellenére, hogy a tanárok szerint is rendes diák vagyok. Nincs ebben semmi rossz, készülj nyugodtan könyvből/netről. Jó felkészülést! :D
3/3 anonim válasza:
Az érettségin elég könnyű átmenni, így nem hiszem, hogy megszívod. Én sem áldoztam arra egy percet sok, hogy értelmetlen irodalom meg történelem tételeket dolgozzak ki. Volt, aki megcsinálta helyettem, de ha nem is lett volna, akkor sem haltam volna bele. Persze, ha extra jó jegyet akarsz, akkor nyilván érdemes lenne foglalkozni vele, de megbukni elég nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!