Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetem levelezőn? Előnyök/hát...

Egyetem levelezőn? Előnyök/hátrányok?

Figyelt kérdés
Egy olyan lánynak aki szorgalmas és kitartó megéri elmenni levelezőre egyetemre? Mik az előnyei és a hátrányai? mikre kell odafigyelni?

2015. máj. 29. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Érettségivel a legjobb kilátásod a munkára a diákmunka, azt meg csak nappalin kaphatsz.
2015. máj. 29. 21:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindenképp jó lenne a diploma, már csak azért is, mert neves gimnáziumba járok, kitűnően tanulok. Csak nem tudom, hogy levelezőn bele merjek e vágni úgy hogy dolgoznék mellette, vagy jobb lenne a nappali?
2015. máj. 29. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:

elég nehéz csak érettségivel simán melót szerezni, diákmunka meg van dögivel

ezért jobb a nappali

2015. máj. 29. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Belevághatsz nyugodtan, kellő kitartással és fáradalommal menni fog. Többen is csinálták már így, nem mindenkinek sikerültek a dolgok rögtön úgy ahogy akarta, vagy épp lehetősége sem volt, a szülők sem tudnak mindenkit támogatni...

Szóval ha kellő elhivatást érzel, semmi akadálya.

2015. máj. 29. 23:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Megéri

Előnyei: Nem kell bejárni.többet tudsz mellette dolgozni.

Hátrányai: Általában nincs államilag támogatót képzés. És drága egy félév

Kb ugyan azok az elvárások mint nappalin és elég nagy szívás nagy részt egyedül tanulni.

Van aki szerint nehezebb elhelyezkedni vele bár nekem nem volt vele problémám.

Nehéz mellette normális munkát találni mert 2-3 hetente péntek szombat volt előadás plus vizsgák ami nem fért bele a normális szabadságaimba.

De ha nincs más lehetöség megéri. Sok sikert

2015. máj. 30. 18:34
 6/7 anonim válasza:
# 5-ös: nincs államilag támogatott levelezős képzés? Már hogyne lenne. Én is ilyenre jelentkeztem idén, ALA, vagy alapképzés, levelező tagozat, államilag finanszírozott. Sok ilyen van, csak nem minden egyetemen. Én is oda-vissza 170 km-t fogok utazni, de nem érdekel, vállalom.
2015. jún. 2. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Én csak azt írta, általában amikor én csináltam egy helyen indult tőlem 300 kmre.

De sok sikert hozzá.

2015. jún. 3. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!