Egy iskolaévben kb. hány óra van és az órák kb. hány százalékan kell jelen lenni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 13:51
1/15 anonim válasza:
180 nap kb egy tanév. Az óráknak MAXIMUM a 30%-ról hiányozhatsz, de már ezt a százalékot elérve is vizsgát tetetnek veled.
2/15 A kérdező kommentje:
Milyen vizsgat ?
2010. febr. 26. 14:12
3/15 A kérdező kommentje:
Mert az a helyzet,h en betegseg miatt sokat hianyoztam az iskolabol,de igazolva vannak az orak...
2010. febr. 26. 14:14
4/15 anonim válasza:
az órák száma tantárgyanként változik. ha egy adott tantárgyból nem voltál jelen legalább az órák 30%-án, akkor a tanár osztályozó vizsgára küld. ez egy olyan vizsga, mint amit pl előrehozott érettségi előtt kell tenni. van egy írásbeli része aztán egy szóbeli ahol tételt kell húzni. ált könnyűek, nem szoktat szívózni ilyennél.
és h jobban átlásd. ha egy tárgyból van heti négy órád, akkor egy tanévben (36 hét)az 144 óra. Ennek a 30%-a kerekítve 43 óra. Ezt visszaosztod a heti óraszámmal durván 10 hét, azaz 2,5 hónap hiányzás után kell számítanod vizsgára.
5/15 A kérdező kommentje:
kossz...
2010. febr. 26. 14:26
6/15 A kérdező kommentje:
Mert nekem az osztalyfonokom mar azt mondta,h nem bir tobbet igazolni... osszesen kb.tobb mind 1 honapot hianyoztam
2010. febr. 26. 14:30
7/15 A kérdező kommentje:
akkor nem ugy lesz,h rogton megbukik valaki,ha hianyzott,hanem elobb vizsga van ?
2010. febr. 26. 14:31
9/15 anonim válasza:
Szerintem az 1 hónap hiányzás még nem vészes annyira, ha nem lesz év végére sokkal több. Nálunk úgy van, hogy adott tantárgyból az órák több mint 30%-án hiányzol akkor vizsgázni kell , gondolom az egész éves anyagból.
10/15 A kérdező kommentje:
hogy erted,h 250 ora megvolt ? 250orarol hianyoztam e ?
2010. febr. 27. 10:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!