Mit szóltok ahhoz, hogy a Holokausztból fontos tantárgy lett belőle?
Uhh, de szarul van megfogalmazva ez a kérdés. :D
Amúgy kifejtenéd bővebben, mert én még nem hallottam róla?
Csak még egy dolog amit meg kell külön tanulni csak tudnám, hogy minek. Az senkit nem zavar, hogy a középiskolából szabadulnak ki lányok úgy, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan miért menstruálnak (peteérés, sárgatest, stb.) vagy, hogy vannak emberek akik elhiszik, hogy a vakcinák rosszak. Inkább lenne a biológia kötelező érettségi tantárgy.
És nem hiszem, hogy kevesebb lesz később ettől majd a zsidózás. Szerintem amikor az emberek hallanak arról, hogy mit tett Hitler tisztában vannak vele, hogy ez rossz, aki meg nem, annak komoly erkölcsi és szellemi problémáik vannak.
szerintem meg piszok jó kis órát lehet belőle tartani, ha olyan kezébe adják a lehetőséget. NEm valami elvakult fanatista, hanem széles körű tájékozottsággal rendelkező, elfogulatlan oktató ebből sokat ki tud hozni.
NEkem most érettségizett a lányom, a holokauszt kimerült a Sorstalanságban, mint kötelező olvasmány.
Sajnálom, hogy bárhol olvasok a témáról, csak a zsidózás megy...
Mondjuk találkoztam már holokaust tagadóval
Igaz a Műszakin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!