Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tantárgyfelvétel, meg huzavona...

Tantárgyfelvétel, meg huzavona. Segítség!? Nagyon FONTOS!

Figyelt kérdés

A debreceni egyetemen leszek elsős, és a regisztrációs hét jövő hétre volt eddig kiírva. Most azonban azt írja, mától van megtartva. Olvasgattam, és írták, hogy ezen a héten fel kell venni a tantárgyakat, elvileg 5-én. A neptun meg teljesen meg van zakkanva, azt mondogatják.

Van valaki aki tud segíteni a tanágyfelvételben, vagy bármit tud erről, ami most zajlik? Semmit nem tudok. Főleg nem azt, hogy milyen tantárgyakat kell felvennem, mikor, és hogy. Minden érdekel témában, minden infó.

Elsősök, és felsőbb évesek, ill. hozzáértőek válaszát várom.

Köszönöm.

2013. szept. 2. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Bár nem DE-s vagyok, de a rendszer nagyjából mindenkinél ugyanaz. Elvileg kellene lenni az egyetemed honlapján egy tantervi hálónak, hogy melyik évben mit kellene felvenned. De! Én úgy csináltam, hogy neptunban belementem a Tárgyak-> Tárgyfelvételbe. Ott a "Mintatanterv tárgyai" van megjelölve, rámentem a "Tárgyak listázására", beállítottam, hogy Ajánlott félévek szerint mutassa, és így felvettem a tárgyaimat.

Nem tudom, DE-n is így működik-e, de szerintem ez a logikus.

2013. szept. 2. 16:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Beiratkozásotok volt már? Elvileg csak utána vehetünk fel tárgyakat elsősként!
2013. szept. 3. 08:24
 3/3 anonim ***** válasza:

DE beiratkozás megvolt már, és egyébként 2-ától van a tárgyfelvétel. Én már fel is vettem, amit lehetett, még gondolkozom kötelezően válaszottakon is.

Melyik kar/szak?

2013. szept. 3. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!