Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy működik egyetem a tantárg...

Hogy működik egyetem a tantárgyfelvétel?

Figyelt kérdés
Most leszek elsőéves gyógyszerésztan hallgató. De fogalmam sincs, hogy hogy kell majd felvenni a tantárgyakat. De ezt honnan fogom tudni?
2013. aug. 5. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vagy felveszik a gólyáknak az illetékesek, vagy a felsőbbévesek segítenek majd regisztrációs héten. Nem fogsz lemaradni azért, mert nem tudod hogy kell, nyugi!
2013. aug. 5. 15:18
 2/11 A kérdező kommentje:
* egyetemen
2013. aug. 5. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Melyik egyetem?
2013. aug. 5. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Melyik egyetem?

Ha debreceni gyógyszerészet,akkor ne aggódj a TO-t(Tanulmányi Osztály) az első félévit felveszni neked.

Na meg gondolj bele,mégis egy "kezdő",hogy tudjon venni tárgyakat, egyértelmű,hogy valamiféle segítséget kapnod kell más egyetemen is.

2013. aug. 5. 15:50
 5/11 anonim ***** válasza:
előző: Nálunk semmi ilyesmi nem volt. Gólyatáborba (ahol a felvettek nagy része nem is volt ott) körbemutogatták, hogy az ETR-be mi hol található és úgy ennyi (magadtól rá lehet jönni - marha nehéz a főoldalon a tárgyfelvételre kattintani). És őszintén megmondom totál felesleges a segítség (nem is értem, hogy pár helyen minek a TO veszi fel a gólyáknak a tárgyakat). Annyit meg lehet keresni (akár google-n is), hogy hol van a mintaterv, utána csak össze kell állítani az órarendet (minimális logikát igényel), és a listából kiválasztani a megfelelő tantárgy kódokat. Ez nem akkora durranás.
2013. aug. 5. 16:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó: Neked lehet , hogy nem . De te már gólyaként is tudtad mindezt?
2013. aug. 5. 16:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam, de rögtön ki lehet tapasztalni. Elöbb utóbb ezen túl kell lenni, hiába veszi fel most a TO, következö félévben ugyan úgy nem fogod tudni (félév közben ezt nem lehet gyakorolni).
2013. aug. 5. 17:14
 8/11 anonim ***** válasza:

nem kell hozzá hú de nagy iq. neptunba rámész hogy tárgyfelvétel, ott kiadja az összes tárgyat és aminél az van, hogy kötelező és első félév, azoknál bepipálod, hogy felvesz. júúúúúj de nehéz...

persze felsőbb évesekkel mindig célszerű egyeztetni, hogy vegyél-e még fel szabadon választhatót, vagy ha egy tárgyat több tanár is tart, akkor kinél érdemesebb felvenni.

2013. aug. 5. 22:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindenkinek nagy a szája így X tárgyfelvétel után, de ne mondjátok, hogy az első tárgyfelvétel előtt Ti nem idegeskedtetek. Nem kéne ilyen lekezelően beszélni/írni!
2013. aug. 5. 23:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Idegeskedtünk, de nem parádéztunk. Bolhából elefánt...
2013. aug. 5. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!