Van valaki akinek e-felvételin problémái adódtak?
problémám volt nekem is, ami főként abból adódott, hogy nem ovastam el figyelmesen az utasításokat, de megoldódott minden problémám.
ma meg is kaptam az e-mail-t, hogy sikeres volt a hitelesítésem.
neked mi a problémád?
2010. febr. 25. 18:58
2/11 A kérdező kommentje:
Az történt, hogy febr. 16-án este megnéztem az e-fevételit és láttam, hogy még mindig lehet rajta változtatni, ezért kipróbáltam mi történik akkor, ha valamit megváltoztatok, de utána visszaállítom, mert féltem, hogy nem ment el a jelentkezésem vagy valami... Csak pont ezzel rontottam el, mert másik hitelesítő lapot csinált és csak a száma volt más. Írtam egy emailt felvinek és azt írták ha nem történt adatmódosítás akkor nem kell újat küldeni.. mondom ok.. erre ma kaptam az üzenetet h nem fogadták el a hitelesítő lapot. de az újat meg nem tom letölteni, mert ugye nincs most e-felvételi. és wáá félek, hogy emiatt 1 évet kell majd várnom vagy valami:S:S:S
Nem kellene módosítani.
Amúgy direkt le is írta az e-felvi, hogy ha nem egyezik a szám, akkor nyomtasd ki a legutolsó hitelesítőt...
2010. febr. 25. 19:08
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem meg azt írták a felvisek, hogy nem kell:S Most meg pff.
Az egy dolog, hogy nem történt adatváltozás, de ha a szám megváltozott akkor bukta.
Lépj be az e-felvibe és töltsd le újra.
Nekem tegnap hitelesítették, én most végül is be tudok lépni, lehet hogy te is.
Holnap meg hívd fel őket...
2010. febr. 25. 19:13
6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok belépni az e-felvételibe. :S Szal le se tudom tölteni az új hitelesítőt. Nem értem miért nem lehet belépni. Van 8 napom am arra, hogy elküldjem vagy valamit csináljak... Am elküldtem volna a másik hitelesítőt ha azt írják vissza emailben na mind1.
8 napod?
Már letelt a határidő...
2010. febr. 25. 19:27
8/11 A kérdező kommentje:
De azt olvastam a felvin, hogy hiba vagy hiányosság esetén az emailt utána 8 napom van pótolnia dolgokat. remélem is...
De, ha 16.-ig "változtattál" rajta és tudtad is, hogy megváltozott a szám, akkor miért nem küldted el az újat 24.-éig? Volt rá időd!
Hát azért sok szerencsét, hogy megoldódjon ez a dolog (Csaknem olyan szigorú ez a felsőoktatási mizéria!)!
2010. febr. 25. 21:32
10/11 A kérdező kommentje:
Azért , mert írtam a felvi.hu nak h mit tegyek és azt mondták, hogy jó ha elküldöm az elsőt... De am sztem nem lesz probléma, csak azért izgulok kicsit. dehát megérdemlem
Kapcsolódó kérdések: