Ha könyvet akarok kiadni akkor kb az nekem mennyibe fog kerülni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 22:38
1/7 anonim válasza:
Én nyomdában dolgozom. Egy profi könyvet keményborítóval 500-1500 Ft/db-ra gyártunk. Számold ki mennyit szeretnél, kb 700 forinttal. Ez csak a gyártás..
2/7 anonim válasza:
Kinyomtatott példányszámtól függ, de több százezres tétel.
3/7 anonim válasza:
Nem a gyártás a lényeg, mert azt könnyen ki lehet csengetni, hanem a terjesztés. Ha az nincs megoldva, akkor a hajadra kenheted a legyártott 5000 könyvedet.
4/7 anonim válasza:
Én a helyedben először nem nyomtatnék, hanem felkeresnék egy kiadót, akit érdekelhet a könyvem témája. Ha a kiadó pedig rábólint, hogy húú ez szuper, akkor onnantól már lebeszélheted velük a továbbiakat, hogy mit hogyan kéne még csinálnod, hogy megfelelj az elvárásaiknak.
Egyszerűbb így, mint önállóan kinyomtatgatni, és utána rásózni valakire, mert vagy sikerrel jársz, vagy nem. Ráadásul ha utána figyel fel rád egy kiadó, akkor az egész kuka, mert újra kell nyomtatni.
5/7 anonim válasza:
Ha kiadják a könyvedet küldhetnél egy üzenetet kíváncsi lennék rá :)
7/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod az e-publishingot is, az ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!