Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Biztos, hogy az én világom ez...

Biztos, hogy az én világom ez az egyetem, tanulás dolog?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy általánosban és a gimi 10.oszályig nagyon motivált voltam,orvos akartam lenni. A családom szétment durva veszekedések lettek és valahogy feladtam az egész álmomat és innentől szrtam bele az egészbe,ami megmaradt órán plusz a dolgozatok előtti nap ,,tanulgattam" így volt 4,5 az átlagom. Tavaly megjelöltem a pszichológiát az orvosi helyett,nyilván fel se vettek nem értem el 440 pontot meg nem is vittem túlzásba a készülést. Azóta teljesen megrekedtem,dolgoztam meg nyelvvizsga pluszpontnak,a fejembe vettem hogy mégis orvosnak kéne mennem,vagy a gyógyszerészetire. Viszont most már elegem van,elvesztem egyikhez sincs kedvem. Legszívesebben elvégeznék egy gazdasági szakot vagy egy OKJ-t,villamosmérnökit vagy bármit,ami nem ez!! Semmi se tetszik,ahogy az életem sem,nem tudok egyről a kettőre jutni. Ja és idén jelentkeztem kémia-biosz emeltekre,a kémia egy rakat fos lett,a bioszom viszont elég jó,így idén elúszott az orvosi,nem februárba kellett volna észbekapni... Néha tényleg úgy gondolom,hogy ennyit kínlódok és mások már rég egyetemet végeznek. Sokkal jobban fognak keresni,én meg ha be is jutok valaha el se végzem,mert ideggyenge vagyok és teljesen motiválatlan,ráadásul szegények vagyunk. Mit tegyek?

2015. máj. 22. 18:20
 1/1 anonim ***** válasza:

ha már most ennyire nincs kedved az orvosihoz, inkább hagyd és keress mást

lehet nem is az a baj, hogy az egyetem nem való neked, csak ez a terület nem

ha találsz olyan szakot ami tényleg érdekel és szívesen tanulnád, vágj bele

2015. máj. 22. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!