Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tovább tanulás vagy irány...

Tovább tanulás vagy irány Németország?

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni. Választás előtt állok. 2 éve vagyok együtt a párommal, együtt is élünk. Nekem el kéne dönteni, hogy megyek "szakmára" (OKJ), vagy kimegyünk Németországba. Van rá lehetőség, munka is mindkettőnknek. Ha végeztem mindenképp menni akarunk de nagyon fontolóra vettem, hogy inkább el sem kezdem a sulit. de így csak egy érettségim van. Viszont tervben van, hogy mi külföldön is maradnánk. Én tudom a nyelvet is hozzá.

Sokan mondják, hogy menjek inkább de nem tudok dönteni :S

Ti mit tennétek a helyemben? Vagy volt már valaki hasonló cipőben?

2015. máj. 22. 11:10
1 2
 11/13 anonim válasza:
tanulj tovább értelmes kézzel fogható szakmát,ha csak nem akarsz a nagy németfoslandban takartó,prostituált,gyorséttermi wc puculó,mosogató valami 4.-ed rendű török állandó csikáztatásával....
2015. máj. 31. 13:36
 12/13 anonim válasza:
9-es vagyok. Mi már egy éve kint élünk, és a "jelentősen magasabb költségek" témában csak annyit írnék, hogy igen, a lakhatás 650 euró az összes rezsivel együtt, de a megélhetés, benzin, a tisztálkodási eszközök stb... minden ugyanaz mint Mo-on, kivéve az élelmiszert, mert az itt olcsóbb! Épp tegnap voltunk a helyi strandon, ami egy élményfürdő is, felnőtt belépő 2,5 euró, gyerek 6 éves kortól 2 euró. Nem szeretnék senkivel sem vitatkozni, de mi itt tényleg 3* jobban élünk :D
2015. jún. 3. 15:57
 13/13 anonim válasza:
9, és 12-es vagyok, ja, és még valami. Inkább leszek itt egy boldog takarítónő, vagy éppen eladó, mint otthon egy kiégett, sz.-ba sem vett irodai ügyintéző. Ahol a szülők boldogok, ott a gyerekek is azok :)
2015. jún. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!