Férfiak is lehetnek Tb és bérügyintézők?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert már 7éve munkanélküli vagyok 20éve kiestem az építőipari szakmáimból nem kellek sehova se és valamiből meg kéne élnem szociális segélyt nem kapok munkanélküli ellátásra nem vagyok jogosult közmunka sincs.Pénzem nincs rá hogy átképezzem magam viszont a munkaügyi központban láttam hogy indítanak tb és bérügyintézői képzést.Az volna a kérdésem hogy férfiakat is alkalmaznak cégek önkormányzatok irodai munkára tb és bérügyintézőként?Vagy inkább csak nőket?2015. máj. 21. 12:41
2/2 A kérdező kommentje:
szerintem meg nekem a munkaügyön azt mondták hogy ezt a képzést inkább nőknek szervezik.
2016. jan. 6. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!