Baj ha egyetemen nagyon csinosan öltözök? Főleg a fiúk/férfiak véleménye érdekel
Nem baj.
De te is mashogy néznél egy minden nap Gucciba öltözött tökéletesen fesült,elegans,stílusos pasira mint egy sima farmerpólósra.
Nem baj ha nőiesen öltözöl egyetemen. Természetese ha alkalomhoz illó és nem úgy hogy a nőies öltözködés alatt azt érted, hogy mint aki esti szórakozóhelyre indul éppen.
" nem akarom, hogy divatmániásnak gondoljanak, hanem egy egyszerű közvetlen lánynak" Az emberek sokszor külső és első benyomás alapján ítélnek, és elég nehéz ezt az első benyomást megváltoztatni. Szóval jobban jársz a farmerrel egyébként...persze abból is lehet nőies változatot hordani, nem kell feltétlenül sportos pólóval xl-el hatalmas pulcsiban sport cipőben járni attól hogy farmernadrágot hordasz.
"pontosabban arra gondoltam, hogy a külső alapján ítélkeznek sokan(felnőttek is) és fontos az első benyomás :)"
Egyébként linkelj képet, hogy pontosan milyen ruhára/stílusra gondolsz. Ami pedig az oktatókat illeti vizsgán elvárják, hogy kiöltözz, de azt is, hogy ne legyél kihívó. A hétköznapok során viszont, a teljesen átlagos utcai viselet a legjobb szerintem.
Mit értesz nagyon csinos alatt? Mert a blézeres kiskosztüm, testszínű harisnyával meg tűsarkúval gáz.
Én is szeretek csinosan öltözködni, ez nálam egy lenge anyagú blúzt takar, szoknyával és blézerrel.
Nem baj,csak arra számíts,hogy ha túl szép leszel,akkor egy csomó kan körül fog venni és a legtöbb csaj le fog k**vázni :D. Én örülök ha szépen ki van öltözve egy nő,de azért ne minden nap. Mivel tényleg az első benyomás a fontos, én biztos nem öltözködnék kirívóan,mert az megbélyegez. Először öltözz szerintem "normálisan",utána már lehetsz csinos.
Én pl pont hogy azokkal a lányokkal nem akartam megismerkedni,akik túl csinosak voltak,mert valahogy olyan érzésem volt,hogy el vannak kényeztetve és csak a hasonló selyemfiúk társaságára várnak :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!