Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Baj ha egyetemen nagyon...

Baj ha egyetemen nagyon csinosan öltözök? Főleg a fiúk/férfiak véleménye érdekel

Figyelt kérdés
idén kezdem az egyetemet,körülöttem a lányok mind csak farmerban vannak, de én szeretnék nőiesen öltözködni, szoknyában lenni. Baj ha kicsit elegánsabban öltözök? meg nem akarom, hogy divatmániásnak gondoljanak, hanem egy egyszerű közvetlen lánynak :)

2014. aug. 2. 11:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj.

De te is mashogy néznél egy minden nap Gucciba öltözött tökéletesen fesült,elegans,stílusos pasira mint egy sima farmerpólósra.

2014. aug. 2. 11:28
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberként szerintem nem ezzel kellene foglalkoznod... egyébként természetesen nem baj, kivéve ha a csinosat a k***ással téveszted össze.
2014. aug. 2. 11:28
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj ha nőiesen öltözöl egyetemen. Természetese ha alkalomhoz illó és nem úgy hogy a nőies öltözködés alatt azt érted, hogy mint aki esti szórakozóhelyre indul éppen.

" nem akarom, hogy divatmániásnak gondoljanak, hanem egy egyszerű közvetlen lánynak" Az emberek sokszor külső és első benyomás alapján ítélnek, és elég nehéz ezt az első benyomást megváltoztatni. Szóval jobban jársz a farmerrel egyébként...persze abból is lehet nőies változatot hordani, nem kell feltétlenül sportos pólóval xl-el hatalmas pulcsiban sport cipőben járni attól hogy farmernadrágot hordasz.

2014. aug. 2. 11:36
 4/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, természetesen nem k**vásra gondoltam, csak elegánsra :)sajnos ezen nem tudok változtatni, hogy érdekel mit gondolnak az emberek rólam és pont arra gondoltam amit az utolsó írt
2014. aug. 2. 11:44
 5/18 A kérdező kommentje:
pontosabban arra gondoltam, hogy a külső alapján ítélkeznek sokan(felnőttek is) és fontos az első benyomás :)
2014. aug. 2. 11:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szoknyában mész az lehet tök szimpatikus és teljesen antipatikus is. Engem a hideg kiráz, a kiskosztümben tűsarkúban, miniszoknyában tipegő libák láttán, ez egy egyetemen inkább ribis, mint elegáns. Az egyetem a tanulásról szól, nem divatbemutató. Az egyetlen kar, ahova így járnak a lányok az a jog, de ott is csak a gázosabb réteg.
2014. aug. 2. 12:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

"pontosabban arra gondoltam, hogy a külső alapján ítélkeznek sokan(felnőttek is) és fontos az első benyomás :)"

Egyébként linkelj képet, hogy pontosan milyen ruhára/stílusra gondolsz. Ami pedig az oktatókat illeti vizsgán elvárják, hogy kiöltözz, de azt is, hogy ne legyél kihívó. A hétköznapok során viszont, a teljesen átlagos utcai viselet a legjobb szerintem.

2014. aug. 2. 12:06
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz nagyon csinos alatt? Mert a blézeres kiskosztüm, testszínű harisnyával meg tűsarkúval gáz.

Én is szeretek csinosan öltözködni, ez nálam egy lenge anyagú blúzt takar, szoknyával és blézerrel.

2014. aug. 2. 12:25
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem baj,csak arra számíts,hogy ha túl szép leszel,akkor egy csomó kan körül fog venni és a legtöbb csaj le fog k**vázni :D. Én örülök ha szépen ki van öltözve egy nő,de azért ne minden nap. Mivel tényleg az első benyomás a fontos, én biztos nem öltözködnék kirívóan,mert az megbélyegez. Először öltözz szerintem "normálisan",utána már lehetsz csinos.

Én pl pont hogy azokkal a lányokkal nem akartam megismerkedni,akik túl csinosak voltak,mert valahogy olyan érzésem volt,hogy el vannak kényeztetve és csak a hasonló selyemfiúk társaságára várnak :D.

2014. aug. 2. 14:30
 10/18 A kérdező kommentje:
nem is gondoltam, hogy ilyen válaszokat fogok kapni, de örülök,hogy leírtátok a véleményeteket :) de ezt soha nem értettem miért jár ilyen kevés nő szoknyában és miért baj ha valaki csinos? mondjuk nekem is megvan a véleményem azokról akik mindenüket közszemlére tesznek. Én visszafogottaban szoktam öltözni csak nagyon szeretem a szoknyákat, gondolkodomm ezen amit írtatok, de szerintem az a legjobb ha azt veszek fel ami nekem tetszik, amiben jól érzem magam :D
2014. aug. 2. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!