Baj ha egyetemen nagyon csinosan öltözök? Főleg a fiúk/férfiak véleménye érdekel
nem nagyon találok olyan képet ami hasonlitana a stílusomhoz de pl. ilyesmire gondolok csak nem csizmával
Ez teljesen jó. Lányos. :-) Én is így szoktam járkálni. Van pl. egy sötétkék csipke szoknyám, ami kb. térdig ér, ahhoz fehér felsőt, meg fekete bársonycipőt veszek fel. Meg van pár egyszerűbb vászonszoknyám még ("pörgős", "harangalakú", amit egyszerűbb felsőkkel szoktam felvenni.
Kb. ilyen:
Szóval ez abszolút jó. :-) Én imádom az ilyet. :-)
Óóó az én valami ilyenre gondoltam a leírásod alapján:
Na ilyet ne vegyél fel!
Amit te linkeltél az nekem személyesen nem tetszik (lehet, hogy csak ennek a hölgynek áll nagyon rosszul), de egyetemre nyugodtan mehetsz ilyenben.
Nagyon is jó döntés, ha így öltözöl! Szerintem inkább az a "divatmániás", aki egyéni stílus helyett a többiekre akar hasonlítani. És éppen azt a lányt sejteném kedvesnek, közvetlennek, aki tud nőiesnek látszani, miközben nem kihívó. Ezekben a ruhákban pont ilyen leszel! :)
Amúgy egyetemtől függ, de vizsgákra legtöbb helyen illik "kiöltözni". Olyankor tökéletes lesz az is, ami a 18:56-os válaszoló linkjén van!
31/F
Nem mondom, hogy gáz, teljesen átlagosan csinos egyetemeken, legalábbis nálunk (jog). Viszont a tűsarokban, mélyen dekoltált felsőben tipegő libusokat én sem nézem jó szemmel. Amit linkeltél, hogy olyat szeretnél az csinos, de semmi esetre sem k..ás. Az azt sugallja, hogy adsz a külsőre csupán.:) Ami kell egy lánynak.
Én is igyekszem jól kinézni, bár én ritkán járok szoknyában, inkább a csinosabb, elegánsabb farmerokat preferálom.- Apropó, azt sosem értettem, hogy miért állítja mindenki, hogy a farmer nem lehet csinos viselet, hanem az= lezser, sportos. Szerintem farmer és farmer között is van különbség. Pl. egy feszülősebb, divatosabb darab (egy jó alakú lányon persze), egy szép felsővel márpedig igenis lehet nőies.:)
Am. én is lány vagyok ha nem derült volna ki!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!