Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az Ezzterházyba (Eger) milyen...

Az Ezzterházyba (Eger) milyen a szóbeli? Miket kérdeznek?

Figyelt kérdés
Oda akarok majd jelentkezni és a szóbelitől nagyon félek. Valaki tud nekem segíteni?

2015. máj. 19. 20:56
 1/7 A kérdező kommentje:
*Eszterházyba
2015. máj. 19. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Melyik szak?
2015. máj. 20. 16:06
 3/7 A kérdező kommentje:
A rajz szakon gondolkozom.
2015. máj. 21. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Eszterházyban*....

Két évvel ezelőtt jelentkeztek oda osztálytársaim, azt hiszem be kell vinni egy rajzot és ott is rajzoltatnak veled. Meg talán beszélgetnek is, mint más szakokon. Én infóra jelentkeztem, tételt kellett húzni. Nevetségesen könnyű volt, kérdezgettek még magamról, a hobbiamról... Nehéz elszúrni. Mondjuk én nagyon magabiztos voltam, mert már egy szilágyis szóbelin túl voltam, ami köztudottan nehezebb, az EKF meg csak arra az esetre kellett, ha Szilágyiba nem vesznek fel. Szerencsére felvettek :)

De komolyan, ne parázz, p.csafüst az egész. Mondjuk a suli színvonala is...

2015. máj. 22. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Idén úgy volt hogy beküldtek egy terembe és 1 óráig rajzolni kellet.
2015. máj. 29. 19:43
 6/7 A kérdező kommentje:
És a rajz témáját ott adják meg vagy magunktól kell rajzolni?
2015. máj. 31. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mert nem arra a szakra mentem csak hallottam a folyosón.
2015. máj. 31. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!