Év vége van es bukasra allok matekbol mit tegyek? (többi lent)
akkor is érdemes lenne tanulni nyáron hogyha úgyvan hogy nem húznak meg
az elejétől, érettségi példákkal (azok a legegyszerűbbek)
vagy akár az összeset megcsináéhatod, mert típusfeladatok, sosem árt begyakorolni
itt meg már úgyis megkérdezték mindet többször is, ha elakadtál
Van egy hónap évvégéig. El nem hiszem hogy nincs javítási lehetőség még azon az egy dolgozaton kívül. Ne picsogj, hanem állj oda a tanár elé, és kérdezd meg mik a lehetőségek ilyen esetben. a 6 témakörből amiből 1 est írtál, nézd meg hogy melyik az amelyiket esetleg segítséggel meg tudoddd érteni és ajánld fel hogy abból írhatnál e egy javítót. Nálunk év végén mindig volt ilyenre lehetőség és ha siekrült kijavítani azt az egy egyes nem vette figyelembe. Egyszerűen meg kell beszélni a tanárral nem de nem nyávogva meg hisztizve mert akkor tuti nem fog segíteni.
4 nap is elég megvátani a világot nem egy hónap. Én hülye voltam a matekhoz, vértizzadva csináltam végig a gimit de sosem buktam meg! Kérd meg jó matekos osztálytársad, ismerősöd, vagy keress tanárt aki segít felkészülni még a dogára. Vagy keress matekszakos egyetemistát, vagy jó matekost. Olcsón segíteni fognak neked.
Arról is érdemes tájékozódni, hogy mennyitől adják meg a kettest... Nálunk ez 1,75 volt.
Ha meg tényleg minden kötél szakad akkor ott lesz a nyár felkészülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!