Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kibírjátok július 22-ig?

Kibírjátok július 22-ig?

Figyelt kérdés
Olyan soká lesz még a ponthatár kihirdetés. Úgy izgulok,hogy felvesznek -e az egyetemre. Tavaly nem jött össze,és félek h idén sem fog. De már jó lenne,ha most megtudnám....olyan sokat kell várni :S
2010. febr. 23. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Tavaly is kibírtam meg te is, nem olyan nehéz az. Érettségi az úgyis kb júni végén ér véget, mármint a szóbelik és ott 1 hónap, hogy nyaralj mindenfelé, bulizz, aludj át 2 napot, olvass igazlmas könyvet, megnézz sok filmet, mozi, sport stb stb. Találj ki minden napra valamit, úgy hamar el fog telni. De akár dolgozhatsz is. Hova adtad be a jelentkezésed?
2010. febr. 23. 22:11
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát ja ez igaz....tavaly is kibírtam. Csak most vmivel nyomasztóbbnak érzem,mert ha megint nem vesznek fel,akkor nem tudom mit fogok csinálni :S

Amúgy DE-BTK első helyen,és még ezen kivül 3 helyre adtam be.

És te?

2010. febr. 23. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Dettó. Tavaly nem vettek fel, de azt tudtam érettségi után.

Most viszont már nincs több dobásom... -.-

2010. febr. 23. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Én már főiskolára járok, szóval már nem érint :) De azt tudom tényleg csak ajánlani, hogy járj el vmi tanfolyamra vagy aktívan sportolni, dolgozni esetleg, avval egész jól telik az idő, mintha otthon unatkozol. Van ilyesmire lehetőséged?
2010. febr. 23. 22:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát kondizni eddig is jártam,és majd be akarom iktatni a futást is,de a fejemben akkor is minden nap ott van h mikor tudom már meg h sikerült -e :D Nem tehetek róla...de talán majd nyáron sok bulizással sikerül elterelnem a gondolataimat :D
2010. febr. 23. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Együttérzek...Szerintem főleg az utolsó napok lesznek borzalmasak. Én a NYME-BTK-ra adtam be a jelentkezésem, remélhetőleg felvesznek. Neked is durkkolok! (:
2010. febr. 24. 10:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. febr. 26. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!