Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz döntést...

Szerintetek rossz döntést hoztam, hogy nem mentem el érettségire?

Figyelt kérdés

Mindig mondják, hogy a papír számít, nem a tudás. Majdnem kitűnő tanuló voltam, de úgy éreztem, ez nem nekem való. Egyszerűen elegem van ebből az egész rendszerből. Minden munkahely a multik vagy vállalkozók kezében van, a közoktatás alig ér valamit. Amúgy sem tervezem továbbtanulni. Az egész élet igazságtalan és igazságtalan, emberi ésszel semmi nem jósolható meg előre. Úgy érzem hibás faj vagyunk.

Ameddig a szüleim eltartanak, elleszek, bár lelkiismeret furdalásom van miattuk, nem én akartam ezt az életet, de úgysem fognak elengedni.

Utána lesz, ami lesz...

2015. máj. 10. 23:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk és erre válaszoljunk, nem kell elnézést kérni.

Amit meg gondolsz a világról az meg egyrészt téves. És ez a negatívum szerintem a depresszió jele, érthető okokból.

A világ alapból kegyetlen, és igazságtalan, de SOHA senki nem állította az ellenkezőjét. Disney meséken nőttünk fel, ahol minden szimpla: jó és rossz, a rossz alulmarad, a jó győz, mindenki megkapja a méltó jussát. Ez nem így működik. Meg kell érteni a világot, és nem értékelni kell, akkor elfogadhatóbb. Ezt meg szerintem pont egy egyetemen lehet megtanulni, megérteni.

2015. máj. 11. 00:01
 12/15 anonim válasza:
100%
Írj verseket, esetleg könyvet! :) Általában a nagy lelki fájdalmakkal rendelkező embereknek jót tesz az írás/naplóvezetés/költészet, sőt, nem lehetetlen, hogy van hozzá tehetséged.
2015. máj. 18. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:
33%

Jobb lett volna ha elmész

Vagy akkor meg minek tanultál évekig

Legalább túl lettél volna az egészen

2015. máj. 24. 14:13
 14/15 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon buta dolgot tettél

Most akkor megbuktál mindenből, ha nem mentél el

2015. máj. 24. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:
49%

Meg ha jól tanultál, nem lett volna nehéz megírni azt

a pár tantárgyat - Nem értem, hogy miért nem voltál képes elmenni

2015. máj. 24. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!