Szerintetek rossz döntést hoztam, hogy nem mentem el érettségire?
Mindig mondják, hogy a papír számít, nem a tudás. Majdnem kitűnő tanuló voltam, de úgy éreztem, ez nem nekem való. Egyszerűen elegem van ebből az egész rendszerből. Minden munkahely a multik vagy vállalkozók kezében van, a közoktatás alig ér valamit. Amúgy sem tervezem továbbtanulni. Az egész élet igazságtalan és igazságtalan, emberi ésszel semmi nem jósolható meg előre. Úgy érzem hibás faj vagyunk.
Ameddig a szüleim eltartanak, elleszek, bár lelkiismeret furdalásom van miattuk, nem én akartam ezt az életet, de úgysem fognak elengedni.
Utána lesz, ami lesz...
Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk és erre válaszoljunk, nem kell elnézést kérni.
Amit meg gondolsz a világról az meg egyrészt téves. És ez a negatívum szerintem a depresszió jele, érthető okokból.
A világ alapból kegyetlen, és igazságtalan, de SOHA senki nem állította az ellenkezőjét. Disney meséken nőttünk fel, ahol minden szimpla: jó és rossz, a rossz alulmarad, a jó győz, mindenki megkapja a méltó jussát. Ez nem így működik. Meg kell érteni a világot, és nem értékelni kell, akkor elfogadhatóbb. Ezt meg szerintem pont egy egyetemen lehet megtanulni, megérteni.
Jobb lett volna ha elmész
Vagy akkor meg minek tanultál évekig
Legalább túl lettél volna az egészen
Nagyon buta dolgot tettél
Most akkor megbuktál mindenből, ha nem mentél el
Meg ha jól tanultál, nem lett volna nehéz megírni azt
a pár tantárgyat - Nem értem, hogy miért nem voltál képes elmenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!