Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudok semmit kémiából...

Nem tudok semmit kémiából elmenjek így érettségire?

Figyelt kérdés
Igazából orvos akarnék lenne vagy nem tudom,de megint az utolsó pillanatban borulok ki. Az az igazság,hogy nagy vágyam ez,de feladtam tavaly és nem jelentkeztem a kémia emeltre csak bioszra,de jó szr lett az is. Idén dolgoztam,de nem megy a kémia nem tanultam meg rendesen. Tök felesleges így elmenni nem? Beadtam még a gyógyszerészetire is. Kiszámoltam,hogy ha 54%osra sikerülne akkor a gyógyszerészetin simán bent lennék ha a bioszom 80%. Azt tanultam becsülettel. Viszont mostmár azt se tudom mit akarok vagy mit csináljak ,semmihez sincs kedvem nem akarok leégni :( Mit csináljak még az utolsó hajrában,hogy jobban menjen a kémia?
2015. máj. 7. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát pedig le fogsz. Magadra vess, volt rá elég időd. Nyilván nézd még át addig a dolgokat. Menj be mindenképp, még egy véletlenszerű tippelés, meg a legalapabb dolgok beírása is jobb mint a semmi. Ha nem lesz elég, majd mehetsz jövőre még egyszer.
2015. máj. 7. 16:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Na, milyen lett végül?
2016. ápr. 27. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Most már jobb elmenni ha befizetted
2016. ápr. 27. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!