Angol társalgási szint elegendő hajós munkához pl: segédfelszolgáló felszolgáló?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 14:24
2/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem elég, mert engem is fölvettek volna így hajóra dolgozni (recepciósnak). Ahol én voltam ott ki kellett tölteni egy idegen nyelvű űrlapot számítógépen (angol-francia-német nyelven voltak a kérdések). Ezután elbeszélgetnek veled felszolgálásról, milyen ételhez milyen italt ajánlasz stb. Majd angolul is kérdeznek pár dolgot (pl: miért szeretnél hajón dolgozni).
Ha mész jelentkezni mindig legyen nálad egy magyar és egy angol nyelvű önéletrajz és ha van ajánlólevél ami szintén két nyelven legyen meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, egyik haverom azt mondta nekem
hogy anyanyelvi szint kell :S
2010. febr. 23. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!