Ahhoz képest,hogy semmit nem tanultam rá és úgy álltam oda,hogy "csak a kettes legyen meg" ahhoz képest egész kellemeset csalódtam. Egyáltalán nem voltak nehezek a feladatok. Az esszéimet pedig kicsit túlértékeltem,de ahogy elolvastam ,hogy miket kellett volna beleírnom rájöttem,hogy butaságokat írtam,de remélem azért még pontozhatóak lesznek.
Én a felvilágosodást,Hunyadit és a 1960/70-es éveket választottam. Teszem hozzá túl sok fogalmam egyik sem volt,csak az alap,de a források és az atlasz hihetetlen sokat segítettek.
az elején kb 10 pontot vesztettem. figyelmetlenség.igaz hamisban, a diagramnál meg ahol az USA-s feladat volt.. fogalmam se volt hogy kinél van végrehajtó stb.
az esszénél István, Németek a háborúban 1.vh, és a jobbágyok felszabadításáról írtam. biztos kimaradt 1-2 infó de egész jól ment.
Az emelt törit nagyon elrontottam, a kettes azért remélem meglesz.(nagyon nehéz volt)
A magyar emelt viszont jó lett. 90 feletti százalékban bízom.:)
Ezenkívül még infóból megyek középszintre, arra semmit sem tanultam még, majd most állok neki...
Utolsó két feladaton én is néztem, hogy miaf#sz ez.
Ettől a pár ponttól eltekintve könnyű volt, esszétémák is kedvezőek voltak.
A felvilágosodást, a jobbágyfelszabadítást meg a Kádár-korszakot írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!