Nem sikerült a matek írásbeli érettségim, mikor kezdhetem el a továbbtanulást?
Biztos vagy benne, hogy októberben lesz a szóbeli?
Ha eléred a 12%-ot (de nincs meg a 25%), akkor mehetsz szóbelizni, az időpontról majd értesít a tanárod a betekintés alkalmával, de úgy gondolom, hogy ez júniusban lesz, a többi szóbelivel.
Ha nem éred el a 12%-ot, akkor valóban októberben mehetsz legközelebb, de akkor sem szóbelizel, hanem az írásbelit csinálhatod meg.
" Középszintű matematika vizsgatárgyból tett vizsga esetén, ha a tanuló írásbeli teljesítménye elérte a tizenkettő százalékot, de nem érte el a huszonöt százalékot, a vizsgatárgy részletes követelményeiben meghatározott módon szóbeli vizsgát tehet."
100/1997. (VI. 13.) Korm. rendelet
Matek szóbeli ugyanakkor van mint a többi tantárgyból, nem októberben.
Köszönöm szépen a gyors választ!
Átnéztem a matek érettségi feladat helyes megoldásait és összehasonlítottam az enyémmel. Sok figyelmetlenségem volt, egyes feladatoknál csak pislogtam, hogy mit kell csinálni. Ahogy számoltam, pár ponttal fogok elbukni vagy esetleg átmenni. Azért kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!