Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki mondta, hogy az érettségi...

Ki mondta, hogy az érettségi könnyű?!

Figyelt kérdés

Annyira bíztam benne, hogy tényleg igaz, amit a nagyok mondanak, de én már az első nap után annyira kivagyok, hogy azt sem tudom, hogy fogom túlélni még a hátralévő 3+1napot...

Engem iszonyatosan megterhelt lelkileg ez a mai nap. Maximalista vagyok, úgyhogy kiakadtam, amikor olyan hülyeség, mint időhiány miatt vesztettem el egy csomó pontot.

2015. máj. 4. 16:14
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nekem 5 feladat van meg a 12ből. Akkor én mit szóljak?

Részben én is tehetek róla mert nem voltam tisztában hogy csak 60perc van rá. De azért elmehetnek a p...be hogy egyik évbe röhejesen könnyűt adnak a másikba meg kiba... nehezet, ez egy normális országba elképzelhetetlen.

2015. máj. 4. 17:07
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem nehéz volt, hanem kevés az idő.

Én jóindulattal is csak 25 pontot számoltam magamnak, pedig az itthoni gyakorlás során általában 90% körül teljesítettem.

9-es, egyetértek veled.

A szövegalkotásnál az első félórát azzal töltöttem, hogy túltettem magam a szövegértés utáni sokkon, aztán írás közben is volt időm többször is leállni pihenni, álmodozni, míg az első részben az utolsó 20 perc eszeveszett körmöléssel telt. Nem tudom, ki találta ki ezt az időbeosztást, de szeretnék személyesen gratulálni neki. :*

2015. máj. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!