Na kinek hogy ment a matek érettségi? Nekem úgy jött le, hogy nagy volt a beetetés, az első része, nagyon könnyű volt, utána meg kaotikusan nehezek voltak? Szerintetek?
Szerintem is.
Az első része kb 20 perc volt,a másodikban több volt amit meg se tudtam csinálni..pedig nem vagyok rossz matekból.
Elhúzták a mézesmadzagot az első részben..
Amikor az 1. részt csináltam eszembe jutott, hogy ha ilyen nehézségű lesz a 2. is bőven 90% körül lesz összességében. Mire végiglapoztam a második részt azon gondolkoztam, hogy vajon az elsőből meglett-e a kettes..
Minek kell megkérdezni több embernek is ugyanazt?
Amúgy nehéz volt szerintem is.
Szintúgy... 1.-ben min. 25 pontra számítok..
2. meg egy katasztrófa volt.. nem elég hogy koordináta geometria.. 16-osban meg az utolsó feladat az egy nagy hülyeség volt..
17-est kihagytam..az egész a szórásra épült..,a 7 pontos tetszett onnan csak,de ink. a 18-at csináltam hátha onnan több összejön mint a 7 pont..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!