Matek érettségin lehet szövegkiemelt függvénytáblázatot használni?
Figyelt kérdés
Nincs benne plusz információ, csak az van színes szövegkiemelővel kiemelve, ami már eleve benne volt. Ugye lehet használni?2014. máj. 5. 20:53
1/4 anonim válasza:
Én se tudom, de nem vagy egyedül vele... És szerintem még rajtunk kívül is rengetegen vannak így vele. (Mondjuk nekem csak ceruzával bekarikázgatva vannak.)
Az oktatás.hu-n annyit találtam, hogy nincs rá konkrét szabály, ott a tanár dönti el, hogy engedi-e.
De szerintem fogják.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, az osztályomban többeknek ki van emelve színessel, sz ofőm azt mondta, hogy végül is miért ne lehetne, hiszen nincs plusz infó benne.. :/
2014. máj. 5. 21:05
3/4 reptoid válasza:
Nekem annak idején a tanárom mondta, hogy mit húzzak alá, keretezzek be benne. Vezető tanár, szokott menni emelt szintűre szóbeliztetni, az érettségi kérdéseket összeállító tételkészítő bizottságban is benne volt, gondolom ő tisztában volt vele, mit lehet :-D
De ha tényleg nincs konkrétan szabályozva, akkor lehet az adott tanár lelkén múlik. Mindenesetre te nem írtál bele semmit, szóval baj nem érhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!