Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan csinálják az osztálytár...

Hogyan csinálják az osztálytársaim ezt?

Figyelt kérdés
tegyük fel hogy szerdán ahogy hazaérünk a 6. óráról este 10ig játszunk és ő 5öst ír én meg 3ast. de hogyan csinálja? mikor tanult? Mert aznap adták meg amiből lesz a dolgozat csütörtökön. Földrajz. (de más tárgyakra is igaz.) Rendes dolgozat nem röpdoga. az órán én is odafigyeltem pedig. Valaki eltudja magyarázni hogyan csinálja(csinálják?) :D 8.-os vagyok
2015. máj. 3. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Puskázott.
2015. máj. 3. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Lehet hogy késő este tanult.
2015. máj. 3. 18:27
 3/6 A kérdező kommentje:
1 szer puskázott életében akkor is lebukott úgyhogy az kizárva mert mellette ülök órán
2015. máj. 3. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Van, aki a tananyag nagyon nagy részét (főleg ilyen korban, és nehézségnél) meg tudja jegyezni, ha egyszer hallja. Az is lehet, hogy sokáig tanult. Mások az emberek képességei. Általánosban én is ilyen voltam, alig kellett tanulnom és kitűnő voltam. Viszont miután ehhez hozzászoktam, gimiben 1-2 évbe telt, mire rájöttem, hogy tanulnom kéne, mert ott már nem működik, hogy figyelek órán és mindent tudok...
2015. máj. 3. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
34%

figyelt órán, folyamatosan készült és így már csak át kellett néznie

vagy egyszerűen csak jó a memóriája és gyorsan meg tudta tanulni

2015. máj. 3. 19:34
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2015. máj. 3. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!