Mit tegyek, hogy ne csinálják ezt az osztálytársaim?
Nem vagyok valami szép lány, és ez az iskolában sok esetben hátránynak bizonyul, mint ahogy nálam is.(Slash fazonú haj, véznaság, sápadt bőr, széles orr) A fiúk azzal szekálnak, hogy tetszem nekik (mindegyiknek van barátnője, és sugárzik róluk a cinizmus) A lányok pedig ott tesznek nekem keresztbe, ahol tudnak. Persze ez részben az én hibám is, hisz csendes vagyok, és képtelen vagyok magam megvédeni. Más gimnáziumba nem akarok menni, hisz a közelünkben ez az egyetlen, a kollégiumi élet meg csak rontana a helyzeten. Tipp hogy hogyan tegyem jobbá a helyzetet?
ui. bocsi ha önsajnáltatásnak tűnt, nem annak szántam ;)
előre is köszi! :)
Az a megoldás ha megváltozol. Hangosabb, szabadabb leszel mint ők. Kiállsz magadért.
Ha csak leszarod az a legrosszabb, bár mindenki azt tanácsolja. Az azzal egyenlő, hogy besepred a gondot a szőnyeg alá. Az élet se jobb ha nem te leszel a magasabb beosztásban.
1) a zaklatás miatt szólj a tanároknak!
2) ne vedd fel a bántást, ha látják, hogy fáj, akkor még jobban fognak piszkálni
3) nem kell megváltoznod, csak el kell fogadnod önmagad, ha sugárzik rólad, hogy jól érzed magad a bőrödben, akkor nem fognak piszkálni
Ez a fogadd el önmagad és nem bántanak nem teljesen igaz, de azért van benne valami. A személyiség az elsődleges. Nekem van egy ismerősöm középsuliból, aki 140-150 kiló körül van, konkrétan egyszer ráült a biciklire, ugrott egy picit vele és a kerekek behajlottak, mégsem piszkálja senki.
Kedves, jófej, humoros, mondhatni a társaság középpontja, szóval ja, sok múlik a személyiségen. Valószínűleg azért piszkálnak, mert nem vagy senkijük, kivülállónak látnak és egy csoport mindig kilöki magából azt, aki nem illik oda, nem beszélve a csordaszellemről, a valahova tartozás érzéséről.
Sokan egész jókat írtak előttem.
De most ez pont feldühített, nem szeretem a gúnyolódós embereket. Annyira jó dolguk van, hogy másban keresnek hibát. De, ez az ő jellemük. Vágjál vissza valami frappánsat a többiek előtt, forgasd ki a szavait. Pl. ha azt mondja széles az orrod..válasz:
-Azt mondta a többi fiú, akik látták az öltözőben a nudli méretű, fogpiszkáló vastagságú fütyidet, hogy ezért irigykedsz.
Itt, ott is hagyhatod. De ha maradsz sszócsatázni és nem Te nyered meg, akkor is nevess egy nagyot, ne lássák, hogy fel tudnak dühíteni.
Ezek után valószínű sok ember kedvence leszel. De ez nem jelenti azt, hogy kötelezően velük is kell lógnod. Ha csak békén hagynak utána, akkor is nyertél, de lehet pár beszólást még fogsz utána kapni, mennyire bírod a törődést cimmel:). Szóval csak nyerhetsz vele, ha most megtanulod hpgy kell néhány embert lekezelni.
Először az jutott eszembe, ha ennyire tetszik nekik a lapos, széles orr,.. akkor bemegyek, mint bátyus csinálok nekik olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!