A tanévzáróig lemennek az érettségi vizsgák?
Ne haragudj, de ez most nem világos. Mi köze van ennek a tanévzáróhoz? Az érettségizők az érettségi vizsga eredményhirdetésekor kapják meg a bizonyítványt.
Egyébként június 15-én kezdődnek a középszintű szóbelik. attól függően, hogy az iskolában hány végzős osztály van, eltarthat akár június 26-ig is, ez a nap hivatalosan az utolsó szóbeli érettségi nap.
nem, a legtöbb helyen utána kezdődnek.
A végzősök nem mennek a tanávzáróra biziért.
nem feltétlenül. Már nektek lényegébe annyi közötök van az iskolához, hogy érettségiztek
mikor már más osztályoknak megy a nyári szünet, addig ti/ többi végzős osztály szenved az érettségivel :D
Nálunk nem kellett menni évzáróra. Mondjuk én tavaly érettségiztem. A mi "évzárónk" a ballagás volt.
Ráadásul ha jól emlékszem a szóbeli napok kezdete előtt volt 1 nappal. De feltételezem ez iskolánként eltérő, más a szokás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!