Milyen szakot kell ilyenkor választani? Vagy egyáltalán milyen jövőt képzeljek el magamnak?
Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy ,,imádok,, beszélni. Gondoltam már arra, hogy kommentátor legyek, de a szüleim azt mondják, hogy inkább az ellenkező nem (értsd fiúk/férfik) szokott ebben a szakmában dolgozni. Gondoltam már arra is, hogy műsorveető legyek, de nem tudom ilyenkor mit kelltanúlni, vagy milyen szakképzettség kell. És nem tudom, hogy még van-e ilyesmi foglalkozás. Tudom, hogy még nagyon fiatal vagyok ehhez, de már szeretném terveni a jövőm. 13/L (3 hónap múlva leszek 14 éves)2015. ápr. 26. 20:15
1/2 anonim válasza:
Kezdetnek el tudnék képzelni egy dráma tagozatos gimnáziumot.
2/2 A kérdező kommentje:
Úgy érti/érted színjátszás?
2015. ápr. 26. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!