Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakmai tapasztalatot hol...

Szakmai tapasztalatot hol lehetne szerezni?

Figyelt kérdés
Biológia szakon tanulok, és ami álláshirdetéseket láttam, a többségnél írták, hogy pl. egy év/ két év/ valamennyi gyakorlat kell, de a szakmai gyakorlat nemcsak nem kötelező, hanem nem is nagyon hallottam (Erasmus-t és hasonlókat, de azért (szerintem legalábbis) nem megy az olyan könnyen, hogy csak fogja magát az ember, és kimegy külföldre), a szkdolgozat és ilyesmik meg szerintem nem igazán minősülnek szakmai gyakorlatnak.
2015. ápr. 25. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:
El kell menni gyakornoknak.
2015. ápr. 25. 21:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Üdv a magyar valóságban.

Mindenhol 20 éveseket keresnek 30 év munkatapasztalattal.

Elmehetsz önkéntesnek - az ingyen munkaerőt mindenhol szívesen látják.

Vagy keresel olyan melót, ahova pályakezdőket is várnak - ilyenből elég kevés van, de próba cseresznye.

2015. ápr. 25. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!