Volán, diák viszonylatigazolás. Ki mit tud?
Figyelt kérdés
Még mielőtt leszidnátok, nem nekem lesz, és az illető se poénból használja, már szept. óta megtehetné, de nem vitte rá a lélek, most meg szinte mi kértük. Semmire sincs pénze, fél évet hagy ki, ezért egy ismerőse oda adta neki a matricát, a rajta levő szám elvileg egyezik, még nem is használta szinte, de vett a volántól diák bérletre igazolást. Azt regisztrálják? Történhet valami baja emiatt? Szegény elég lelkis, nem neki való ez a világ, nem is használja, mondtuk neki,hogy már úgyis mind1, de jó volna megnyugtatni. Aki tényleg tájékozott az válaszoljon, köszönjük előre is!2010. febr. 21. 11:41
1/2 anonim válasza:
elvileg nem regisztrálják. sőt az újfajta (hőpapiros) bérlethez nem is kell viszonylatigazolás. a lényeg, hogy legyen érvényes diák, ha régifajta a bérlet, akkor viszonylatigazolás jól legyen kitöltve+érvényes bérlet, vagy újfajta hőpapíros bérlet kell az utazáshoz. és persze meg kell felelni az utazási feltételeknek, amit a buszokon látsz kifüggesztve...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Az újfajta bérletről később értesültünk. Viszont most már érdekel, nekem van rendesen jogviszonyom meg minden és úgy van diákom, viszont a mávnál mikor nekem csinálták(én volán ügyben nem vagyok érintett) akkor szerintem regisztrálva lett, mármint komoly papírmunka folyt, majdnem fél órát el is vett az életemből.:S A volánnál miért van másképp? Már ha tényleg másképp van, és nincs regisztrálva az ilyesmi. Illetve te, hogy vagy ilyen jól informált? Én nézegettem a szabályzatot, a volán oldalt, és sehol semmi információ erről.
2010. márc. 1. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!