Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki a Madáchba jár, mesélne róla?

Aki a Madáchba jár, mesélne róla?

Figyelt kérdés
Sziasztok !:) Már egy éve gondolkozom iskolaváltáson, és a Madáchba (budapesti gimnázium) szeretnék átiratkozni. A fő kérdésem az lenne, hogy mennyire nehéz iskola? A társaság milyen, mennyire befogadóak? Kérem, írjatok bátran, sokan, sokat. :)
2015. ápr. 20. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:
én oda járok. Jó suli én szeretem, tanulni kell de ugyanúgy mint mindenhol, persze ez attól is függ hogy te hova jársz most. Én naponta tanulok úgy mondjuk 1-2 órát de ez attól is függ hogy lesz e másnap doga (akkor nyilván több) hogy mennyi házit adtak fel. Az emberek többnyire nagyon jó fejek és befogadóak de itt vannak bunkók. ha van még valami amire kíváncsi vagy kérdezz nyugodtan
2015. szept. 11. 16:39
 2/2 anonim ***** válasza:
itt is*
2015. okt. 31. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!