Úgy érzem fizikailag képtelen vagyok tanulni, miért van ez?
Figyelt kérdés
Nagyon akarom tudni az anyagot ( kb 300 oldal) de egyszerűen félek belekezdeni szerintem nem tudok megtanulni max egy bekezdést utána elfáradok. Viszont így semmire se haladok. Miért félek tőle? Kérlek valami hasznosat írjatok!2015. ápr. 17. 20:15
1/1 anonim válasza:
Én szerintem rosszul kezdesz neki. Ha egy ember valamitől már nekikezdeni is fél, akkor ebből jó dolog nem sülhet ki. Szerintem ha részekre, fejezetekre van beosztva az a könyv akkor érdemes minden fejezet után jegyzeteket készitened a fontosabb informáciokról és úgy könnyebben tudod megjegyezni az adott részt. Vagy elolvasol egy részt többször amig megérted...Én jeéenleg ennél többet nem tudok segiteni. Jó munkát és több bátorságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!