Egyetemen jó ha van laptop is az asztali gép mellett?
Ha minden jól megy, akkor az ELTE fizika szakára fogok járni, és apám azt mondta, hogy vesz egy laptopot, mert az egyetemen jó lesz, ha van. Ugyanakkor már van egy viszonylag jó asztali gépem, és valószínűleg nem kollégiumban fogok lakni, így nem biztos, hogy szükségem lesz rá. Főleg úgy, hogy már van egy okostelefonom, így ha csak meg kell néznem valamit az interneten, akkor azt telefonról is meg tudom tenni (ráadásul a telefon kevésbé WiFi-függő, mivel van mobilnet).
Már megnéztem pár hasonló témájú kérdést, de nem tudtam egyértelműen eldönteni. Ha mérnök lennék, akkor valószínű lenne, hogy hasznát venném (pl. a CAD miatt), de fizika szakon nem biztos. Az órákon való jegyzetelésre valószínűleg nem lenne alkamas, mert nehéz képleteket meg ábrákat csinálni, és főleg mert a hangos gépelés zavarna másokat, de elképzelhető, hogy más helyzetekben nagy hasznát venném.
Nagyon érdekelne olyanok véleménye, akik valamelyik egyetem fizika szakára járnak. Nálatok a diákok mekkora részének van laptopja? Mire használják? Mennyien viszik be az órákra? Az embereknek inkább laptopja vagy inkább netbookja van (esetleg tablet)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!