Nem baromság, hogy Nemecseket éltetik mindig? Hogy így szegény meg úgy, meg hogy kis hős volt. Egy frászt!
Ja, és ha mindezt nem teszi meg, nincs Pál utcai fiúk se.
Pedig én szeretem:)
Kedves utolsó: Romantikus vagyok. Az értékek igenis fontosak nekem, de ennek se a romantikához, sem az értékekhez nincs köze. A hazáért igenis érdemes meghalni, sőt, másokért is, azonban ez kb olyan ostobaság, amire csak azt mondhatom: Hiábavaló halál. Pl a március 15 pont emiatt nem érték...
Kossuth kirobbantott valamit, amiról Gróf Széchenyi István könyvet írt, hogy nem lehetséges, azt is leírta hogy miért, de nem, inkább összefogta a parasztokat, a szerbeket, horvátokat, aztán mikor ami persze előre tudható volt, mindenki maga miatt akart harcolni, szétoszlottak. Kossuth emigrált, a felelősséget is gyáva volt vállalni, ráadásul Görgey akit kinevezett is lelécelt. Ha annyira szereti valaki a hazát, akkor nem ilyen embert jelöl ki neki... Hasonló a helyzet ezzel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!