Mit tegyek ha pszichológusnak akarok menni, de éhen döglök a fizetéssel?
nem tudok dönteni pár szak közül méghozzá az orvosi szakok,pszichológia,gyógyszerészet esetleg meg talán a gyógypedagógia is érdekel,sőt szinte minden! érdekel a villamosság,a fizika a csillagászat,sportok,dietetika,filozófia minden szak! borzalom attól félek így belőlem nem lesz semmi. Egyszerűen imádom az elméleteket,a gondolkodást,szeretek másokat motiválni,imádok olvasni és a vágyam,hogy felfedezzek valami új dolgot,javíthassak a világon.
Nem növöm ki,már 20 éves vagyok. Mit tegyek akkor?
Gótudökülföld
Ott szépen megélsz majd ezekből. Ámbár illene már jelentkezni. Mikor akarsz diplomázni, húsz év múlva?
"Nem növöm ki,már 20 éves vagyok. "
Lol.
Amúgy a tehetség utat tör magának, ha tényleg annyira érdekel akkor majdcsak lesz valahogy.
Amúgy én mérnöki diplomát csinálnék, aztán hobbiból mellette mehet akármi. Úgysem szabad szakbarbárnak lenni.
Orvosit itthon nem szabad. Drága ha külföldön akarsz szerencsét próbálni, vagy mondjuk kimennél kutatni. Nincs olyan messze Bécs. :D
Mérnöki kalap kabát 1 millió, orvosi meg 13 millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!