Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet még bajom...

Szerintetek lehet még bajom ebből? A többi lent.

Figyelt kérdés
Ma voltam angolversenyen, de az volt a probléma, hogy nekem még azt mondták, hogy lehet beneveznek engem és párban fogunk dolgozni, meg csak ilyen ilyen rajzolgatós kreatív feladat lesz pici angollal, de maga a verseny időpontját meg se említette az oszt. főnököm. Erre tegnap jön oda hozzám a kísérő tanár, hogy akkor nosza rajta holnap verseny. Mondom jó, tökre elfelejtettem, de nem is baj. Erre a verseny pöpet se volt csoportos és rajzolós hanem végig normális sima angol feladatokkal, ami nekem nagy meglepetést okozott, mert egyrészt nem erre készültem és mellesleg nagyon nem vagyok jó angolból. Ezért lazára vettem a formát és mindenféle hülyeségeket írtam bele mind a két nyelven (ang, magy) és kommentáltam a feladatokat (nem durván) Szerintetek ebből lehet valami baj? Mert visszagondolva lehet nem volt túl jó ötlet :D

2015. ápr. 15. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen. Azt fogják hinni, hogy fogyatékos vagy és még a "felkészítő" tanárodat is kinézik majd maguknak, hogy nem tanít jól.
2015. ápr. 16. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy normális világban nem kellene, hogy baj legyen belőle. Több ilyen ember kellene. Nem bántó dolog. Ha meg nem tudod akkor nekik nem tök mind1, hogy mi van oda írva? :D
2015. ápr. 19. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!