Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Üresen adtam le a lapot...

Üresen adtam le a lapot vizsgán. Lehet ebből komolyabb bajom?

Figyelt kérdés

Hiába tanultam, nem sikerült a vizsgám. Egy témakört nem néztem át az egész negyedéves anyagból, és pechemre azt kaptuk vizsgán. Szégyen, nem szégyen, leadtam üresen a lapot.

Nagyon félek, hogy ebből most bajom lehet, kidobnak suliból, vagy valami ilyesmi.

2014. márc. 22. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát megbuktál a vizsgán. Gondolom, van javítási lehetőség. Mért lenne rosszabb egy üres dolgozat, mint egy rossz megoldásokkal teli?
2014. márc. 22. 18:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, szemeszter végén van a javító.

Csak félek, mert olyan pofátlanságnak érzem :S

2014. márc. 22. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen vizsga?
2014. márc. 22. 18:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Egyetemi.

Brit kultúra szeminárium

2014. márc. 22. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Főiskolán?
2014. márc. 22. 18:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen
2014. márc. 22. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem jutott az eszedbe semmi?
2014. márc. 22. 18:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem. Mert a 7 témából 6-ot tudtam, egy nem ment, és azt kaptam meg
2014. márc. 22. 18:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem. Már én is adtam be üresen vizsgalapot. Sőt úgy hogy mivel az utolsó vizsga csak javító így bementem előtte vizsgára. Már alig volt hely a teremben, így mondtam a tanárnak, hogy én csak megbukni jöttem be, átadom a helyemet. Megköszönte, adott egy feladatlapot, hogy írjam rá a nevem és adjam be, mert úgy lehet csak 1-est adni.
2014. márc. 22. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!