Üresen adtam le a lapot vizsgán. Lehet ebből komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
Hiába tanultam, nem sikerült a vizsgám. Egy témakört nem néztem át az egész negyedéves anyagból, és pechemre azt kaptuk vizsgán. Szégyen, nem szégyen, leadtam üresen a lapot.
Nagyon félek, hogy ebből most bajom lehet, kidobnak suliból, vagy valami ilyesmi.
2014. márc. 22. 18:26
1/9 anonim válasza:
Hát megbuktál a vizsgán. Gondolom, van javítási lehetőség. Mért lenne rosszabb egy üres dolgozat, mint egy rossz megoldásokkal teli?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, szemeszter végén van a javító.
Csak félek, mert olyan pofátlanságnak érzem :S
2014. márc. 22. 18:39
4/9 A kérdező kommentje:
Egyetemi.
Brit kultúra szeminárium
2014. márc. 22. 18:43
6/9 A kérdező kommentje:
Igen
2014. márc. 22. 18:45
8/9 A kérdező kommentje:
Nem. Mert a 7 témából 6-ot tudtam, egy nem ment, és azt kaptam meg
2014. márc. 22. 18:46
9/9 anonim válasza:
Nem. Már én is adtam be üresen vizsgalapot. Sőt úgy hogy mivel az utolsó vizsga csak javító így bementem előtte vizsgára. Már alig volt hely a teremben, így mondtam a tanárnak, hogy én csak megbukni jöttem be, átadom a helyemet. Megköszönte, adott egy feladatlapot, hogy írjam rá a nevem és adjam be, mert úgy lehet csak 1-est adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!