Visszamondhatom az egyik általam felvett érettségi tantárgyat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok felmentve semmiből, de mégis két tárgyat választottam a biológiát és a testnevelést.Tesiből nem járok fakultációra nem csinálok semmit igazából azt se tudom miért vettem fel és meg fogom kérdezni a suliban is de vissza tudom mondani így 11.be?2015. ápr. 12. 19:11
2/4 anonim válasza:
Vagyis inkább kérdezd meg az osztályfőnöködet. :D Nekünk tavaly ilyenkor már senki nem mondhatta vissza, max nem ment el és akkor 0% -os érettségije lett a választott tárgyból amit 11-ben előrehozottként akart tenni.
3/4 anonim válasza:
Visszamondani nem tudod, legfeljebb nem mész el érettségizni, és akkor abból buktál, de jelentősége nem lesz később, mert újraérettségiel belőle 12.-ben, és nyoma sem lesz, hogy az neked javító vagy pótló vagy nem tudom hogy hívják mi. Én 11. ősszel mentem angolra, de csak az írásbelire, szóbelire már nem, és most 12. évvégén sincs ezzel semmi problémám.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem előre hozott hanem a felkészítő jövőre.előre hozottan nem tudok belőle érettségizni.de ha 12.be nem megyek el akkor megbukom és azt az évet ismételtem kell?
2015. ápr. 13. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!