Matek érettségi?

Figyelt kérdés

Ti hogy készültök?Hány % a cél?Mennyit készülök?Mióta?Mi nem megy?

Régebben érettségizettek is válaszoljanak nyugodtan!

2015. ápr. 11. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Én 2 éve érettségiztem.

Úgy készültem, hogy feladatokat oldottam meg. 90% körül volt a cél és annyi is lett. Kb. napi 2 órát, mióta? hát általánosban már elkezdtem tanulni... de úgy külön az érettségire kb. 3 hónapot. Ami nem ment olyan jól, az az integrálás, meg szóbelin volt néhány nehezen tanulható tétel, már nem emlékszem rá, hogy melyikek.

2015. ápr. 11. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Én már 2 éve érettségiztem, de mivel ezzel szerettem volna továbbtanulni, így nagyon sokat gyakoroltam, még január elején kezdtem neki, a kilencedik év elejétől vett összes feladatot megcsináltam újra, utána megcsináltam az előző évi feladatsorokat.

Szerintem amúgy ezzel jársz a legjobban, ülj össze egy barátnőddel, és kezdjetek neki az előző évi érettségiknek, így ha valakinek hiányosságok vannak, esetleg tudtok segíteni is egymásnak, ami meg nem megy, nyugodtan keresd meg szünetben a tanárt, biztosan segít.

Sok sikert.:)

2015. ápr. 11. 17:19
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi.első ha jól sejtem emeltezni volt, ezt is írjátok oda pls!

nekem is 90% jó lenne, mivel ezt viszem tovább pontként.

az előző éviket csinálom, de még mindig nagy a szórás. már a 80%nak is örülnék nagyon.

sokat gyakorlok, de van 1-2 dolog ami nehezen megy, azt utolsó héten gyakorlom agyba-főbe(rövid távon csak megmarad)

2015. ápr. 11. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 25% a cél.
2015. ápr. 11. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi! minden választ várok:) megy a zöld

amúgy szerintem a 25% menni fog, csak alaposan tanulmányozd a függvény táblázatodat. én az első felét a 12 feladatot mindig onnan oldom, és kb 20 pontot már onnan össze lehet szedni csak a táblával!!

a második felében meg szokott lenni 12 pontosban 6-6 pontért egyenlet megoldás. azokra ha felkészülsz, akkor szerintem ha mást nem is tanulsz, akkor is meglesz a 25%

sok sikert !

2015. ápr. 11. 17:37
 6/7 A kérdező kommentje:
meg sokszor volt egyenletrendszer, ahol már ki van fejezve az x az egyik oldalon.szóval ha tudod az elvét ,hogy hova helyettesíted, 1 perc alatt megvan a 6 pont:)
2015. ápr. 11. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:

én is a régi feladatsorokat csinálom

90% a cél, de az se lenne baj ha több lenne :)

nem sokat, mert sajnos a többi tantárgy nagyon elveszi az időt

így kb heti 1-et csinálok egy hónapja, lassan meg nekiállok átnézni a nehezebb részeket

meg nyilván folyamatosan tanultam az iskolai anyagot

a függvényekkel és a trigonometriával vannak még problémáim

2015. ápr. 11. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!