BME mellett lehet dolgozni?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam hogy elég kemény suli, nem nagyon van a a hallgatóknak szabadideje. Beleférhet esetleg valamilyen diákmunka, vagy részmunkaidős állás, vagy mondjuk hétvégi meló? Nagyon fontos lenne, hogy hozzájárulhassak majd a kiadásaim rendezéséhez, a szüleim nem tudnak mindent finanszírozni. Külön örülnék ha válaszolna olyan, aki ott tanul, vagy tanult egy pár éve.
Előre is köszönöm!
17L
2015. ápr. 11. 13:43
2/7 anonim válasza:
Én ott végeztem, gépészmérnökként. Délelőtt előadások, délután gyakorlatok, és rengeteg rajz. És közben a zh-kra is készülni kellett. Szóval dolgozni nem tudtam, de nem is kellett, ösztöndíjas voltam.
3/7 anonim válasza:
nem csak mérnöki szakok vannak ott, környezetmérnökin meg műmanageren közgázon szerintem lehet
4/7 anonim válasza:
különben meg ott a diákhitel 1, jegybanki alapkamatra
annak is megéri akinek amúgy nem kell pénz
5/7 anonim válasza:
Mit fogsz tanulni? Mérnöki szakokon eleinte tényleg esélytelen és/vagy nem ajánlott, mert itt a legkönnyebb elcsúszni. Hatalmas a követelménybeli különbség középsulihoz képest, épp elég szenvedés lesz az első félév így is. Próbáld meg valahogy kibekkelni az első félévet, és ha jó tanulmányi eredményt érsz el, kaphatsz ösztöndíja(ka)t is.
6/7 A kérdező kommentje:
Biomérnök szakra szeretnék menni. Nem tudom hogy ez mennyivel könnyebb, vagy éppen nehezebb mint a többi szak.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2015. ápr. 11. 15:33
7/7 anonim válasza:
Az első 2 évben nem nagyon lehet, utána viszont már mehetsz szakmai helyre is dolgozni, ahol egyrészt nagyon hasznos tapasztalatot szerzel, másrészt több pénzt is kapsz, mintha mekiben dolgoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!