Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ti hogyan tudtok az egyetem/fő...

Ti hogyan tudtok az egyetem/főiskola mellett dolgozni?

Figyelt kérdés

Szeretnék menni diákmunkára, viszont rájöttem, hogy egyszerűen sehogy sincs rá időm.

Az órarendem kb így néz ki:

hétfő: 8-16

kedd: 10-16

szerda: 12-18

csütörtök: 10-18

péntek: 10-14

Csomó helyen elvárják a heti 3x8 óra vagy 5x6 óra munkavégzést, vagy olyat is olvastam, hogy hetente legalább 3 napon 8-16 óráig... de nem értem, hogy ezt egy diáktól hogy várják el..

A hétvégém sem szabad, mert tanulnom kell folyamatosan, majdnem minden héten zh-t írunk, csomó beadandót kell csinálni, stb..

2015. febr. 22. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyilván nem minden szak esetében oldható meg a diákmunka, de minden esetben az alap, hogy nem jársz be minden órára. Ezt ki kell tapasztalni mire nem szükséges, így fel tudsz szabadítani esetleg napokat, amikor el tudsz menni dolgozni.

Mit tanulsz?

2015. febr. 22. 18:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy sokan nem járnak be csomó órára, de én beszeretnék járni, ha már a szüleim fizetik a tandíjamat. Közgazdasági szakra járok.
2015. febr. 22. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerencse kérdése. A legjobb ha olyan munkát kapsz, amit bármikor el tudsz végezni, akár otthonról is. Én van, hogy 2 helyen is dolgozok, abból az egyik a szakmámban van.
2015. febr. 22. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Általában a büfé-ruhatár bölcsész képzések mellett tudnak dolgozni, ahol egy héten be kell járni kb. két nap.
2015. febr. 22. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Én proginfó mellett dolgoztam 2 munkahelyen kedves utolsó. :-)
2015. febr. 22. 19:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Otthonról programozva gondolom, de az más.
2015. febr. 22. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Programozás + árufeltöltés. Írtam is, hogy egyik munka a szakmámban volt. De tényleg a szerencsén múlik.
2015. febr. 22. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!