Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanulási broblémával hogyan...

Tanulási broblémával hogyan tanuljak tovább?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék tanulni,mert megutáltatták velem és félek minden hibázástól de!-muszály tanulnom,mert gyerekeim vannak és jobb állás kell.

Gyerekként figyelem zavaros voltam.A reál tantárgyakból buktam.Szüleim sokat szidtak és büntettek -e miatt.

Az IQ-m ennek ellenére 121 amit szakértői bizottság mért fel.Nagyon dühít ez a szorult helyzet!

Le kell érettségiznem! Van valamilyen spec.suli?

Milyen szakemberhez forduljak?

Nyílván vannak ilyen felnőttek még rajtam kívül akik ezt valahogy megoldották.

2015. ápr. 5. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulni tanulni. Van, akinek nem elég a néma olvasás, hanem fennhangon kell, hogy a fülbe érező akusztikus inger erősítse meg a vizuális ingert. Utána fel kell mondani fennhangon az olvasottakat, mintha hallgatóság előtt állna az ember: ép, értelmes mondatokban. Gyakorlás nélkül semmi nem megy.
2015. ápr. 5. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Vannak felnőttoktatási középiskolák, ott hasonló emberekkel kerülsz össze, akik valami miatt nem tudták tinédzserkorukban befejezni az iskolát, a tanárok ehhez illesztik a módszereket. (És a követelményeket is.)
2015. ápr. 5. 13:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Konkrétan tudsz ilyen sulit? Mert sok ember azért se tanult tovább ,mert akkor még nem érdekelte de nincs neki tanulási problémája(csak lusti volt)
2015. ápr. 6. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem ismerek konkrétan, főleg, hogy azt se tudom, hol laksz, de ha beírod, hogy felnőttoktatás középiskola, kijön egy csomó találat. A tanulási zavarod ne zavarjon, másnak se könnyebb.
2015. ápr. 6. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!