Középszintű érettségin a tanár köteles kiadni a szóbeli tételeket?
Figyelt kérdés
Földrajzból mennék középszintű érettségire és a tanár azt mondta, hogy a szóbeli tételeket nem adhatja ki. Na most azt nem értem, hogy töriből meg magyarból akkor hogyhogy kiadták nekünk a tanárok mind a 20 tételt? Vagy ez tanárfüggő, hogy kiadja-e vagy sem?2015. ápr. 4. 11:41
1/6 anonim válasza:
Tantárgyanként eltér, földrajzból nem lehet, magyarból meg igen. Töriből csak a témakört lehet, a konkrét tételt nem.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor tulajdonképpen a földrajz szóbelin a gimis anyagból bármi előjöhet?
2015. ápr. 4. 12:45
3/6 anonim válasza:
A [link] oldalon a vizsgaleírások oszlopában minden tárgynál van elöl egy táblázat, benne a nyilvánosságra hozandó anyagok, ott látod, mit kell kiadnia. Magyarból a tételeket, a legtöbb tárgyból a témaköröket. Ha a történelemtanár tételeket adott ki, akkor jogszabályt sértett, de az is lehet, hogy a témaköröket adta ki, csak te összekeverted.
4/6 anonim válasza:
nekem kiadták a törit,magyart.
de a biosz tanár nem..mert szemét pedig tudja.. szerintem kiadhatná
5/6 anonim válasza:
Nyilván a tanár a szemét, ha a munkáját végzi. Persze, hogy tudja, mert ő állítja össze, de nincs joga kiadni, és nem akar fegyelmit kapni azért, hogy te ne szemetezd le a háta mögött valamilyen fórumon.
6/6 anonim válasza:
persze nem hivatalos. csak minden suliban kiadják:D
amúgy mi tudunk 5 témakört, abból lesz valami. ezzel csak 300oldalra szűkítette le a kört..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!