Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségit lehet iskola...

Érettségit lehet iskola nélkül rakni?

Figyelt kérdés

Szóval ha 11.ig jártam szakmára, de nem adott érettségit. Akkor most egy évvel később jelentkezhetnék mondjuk az októberi érettségikre?

Vagy tényleg igaz, hogy esti iskolába kéne járnom? Nem lehet valahogy ezt kihagyni?

Nem vagyok zseni, de le tudnám rakni itthoni készüléssel is pár hónap alatt, nem akarnék 2 évig járni valami hülye suliba még

2015. ápr. 3. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb úgy, hogy magántanulóként felveteted magadat egy iskolába, és leteszed a hiányzó osztályozóvizsgákat. Valószínűleg nemcsak a 12. évből, mert a szakiskola tananyaga nem ugyanaz, mint a középiskoláé. Felnőttoktatási intézménybe is jelentkezhetsz, ott szerintem nem veszik annyira komolyan a bejárást.
2015. ápr. 3. 11:32
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi!!

akkor érdemesebb egy gyenge iskolába felvetetni magam magántanulónak ugye? ott nem vennék annyira szigorúan a vizsgákat?

igen, dolgozok rendes állásban, napi 10-12 óra. nem sokszor tudnék bejárni. meg sok idő is, szeretném minél hamrabb letudni

2015. ápr. 3. 11:35
 3/3 A kérdező kommentje:
még annyi, hogy a felnőttoktatási intézményért fizetni kell?
2015. ápr. 3. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!