Mit csináljak? Késő visszalépni? Nem akarok külföldre menni
Augusztusban Angliába költözök, ott fogok egyetemre járni, most fogok érettségizni.
De úgy érzem, hogy én erre képtelen vagyok, nem tudok egyedül gondoskodni magamról. Komolyan, egyszer nem indítottam még el mosógépet, vagy főztem magamnak, csak szendvicset tudok csinálni, mert amúgy mindig máshol eszek, a takarítást elvégzi más.
De ott nem lesz senki, akivel elugorhatok ebédelni, vagy bármi.
sztem csak pillanatnyi pánik fogott el. augusztus még elég messze van, addig ezeket megtanulhatod, egyébként meg: nagyon jó hogy magadra leszel utalva, könnyebben belerázódsz.
sztem gondold meg, és menj!
Egyszer el kell kezdeni, a helyszín lényegtelen, 18 vagy ,kezdődik a nagybetűs élet. Augusztusig van idő, gondolom vannak szüleid , megkérheted őket hogy segítsenek.
Én ugyanígy voltam 20 évesen, csak itthon, de minden megtanultam magamtól, mindenki képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!