Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A TDK (Tudományos diákköri...

A TDK (Tudományos diákköri konferencia) előnynek számít pl. állásnál?

Figyelt kérdés
Számít-e valami pluszt a TDK?
2015. márc. 27. 01:09
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Beleírni önéletrajzba pedig olyan szintű, mint beleírni, hogy egyszer 9.-ben a matek háziversenyen 2. lettem.

Az egyetlen előnye, hogy pluszpont jár érte a posztgrad. képzéshez.

2015. márc. 27. 05:01
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

Csak annyira fontos, mint nyelvvizsga bizonyítvány, szakmai (TDK, szakdolgozat) eredmények, publikáció címek.

Jó ha benne van.

2015. márc. 27. 06:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért az első válaszoló kicsit elbagatellizálja a dolgot, egy TDK jóval több mint egy verseny, hátrányod semmiképp nem származik belőle ha beleírod, de azért igazán előny csak akkor lesz ha olyasmi témából TDK-ztál ami előkerülhet a munkádnál is.
2015. márc. 27. 07:41
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem előny, de én csak akkor írnám bele a cv-be, ha első helyen végeztem.
2015. márc. 27. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Sokkal fontosabb a további tanulmányoknál, illetve kutatói állás megpályázásakor.
2015. márc. 27. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!