MEnikő kérdése:
Van valami infótok a Nemes- Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskoláről?
Figyelt kérdés
Esetleg, ha valaki oda jár/járt, ajánlja azt az iskolát?Milyen az ottani közösség? Mennyire olyan az iskola, hogy oda bárkit felvesznek?2015. márc. 21. 20:35
1/5 anonim válasza:
Nem vesznek fel bárkit. Igazán színvonalas a drámaoktatás. Tehetségesnek kell lenni, hogy felvételt nyerj.
2/5 anonim válasza:
Kegyetlenül rossz az az iskola. Tapasztalatból tudom! Rengeteg mindent megígérnek, amiből végül semmi nem lesz. Egész nap bent vagy,próbálsz egy darabot ami aztán annyira rosszra sikeredik, hogy 2 bemutatásnál többet nem is él meg. Reál oldalon pedig szinte semmilyen oktatás nincs. Én mindenkinek azt ajánlom, hogy messziről kerülje el azt az "intézményt". Rengeteg munka, aminek végül semmi értelme. Azt hiszem ez így mindent elárul.
3/5 anonim válasza:
A masodik nagyon teved:D
Egy nagyon jo iskola es nem vesznek fel barkit.
Human es real oktatasban is nagyon szinvonalas. Illetve a szakmai targyaknal is egyarant:)
En csak ajanlani tudom:)
4/5 anonim válasza:
Harmadik: Hidd el, nagyon boldog lennék ha tévednék de sajnos nem. Viszont helyesbitem az előző válaszomat. Az első év remek. Izgalmas és szórakoztató. A második évben azonban az ember szeme kinyílik és onnét már csak a hidegzuhany jön.
5/5 anonim válasza:
Igaza van a masodiknak, de mar az elso ev is rossz volt sok a p*csa az osztalyban, akik beszologatnak es leneznek raadasul a tanarok oket szeretik a legjobban.Tancbol minden csak pofara megy, raadasul egy perc szabadidod nincs semmire mert heti 3 nap 10 orad van a tobbin meg 8-9 plusz meg szinhaz meg van egy csomo kotelezove tett fizetos program es semmi ertelme az egesznek mert fellepes meg soha nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!