Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen a Nemes Nagy Ágnes...

Milyen a Nemes Nagy Ágnes Művészeti szakközépiskolában a szóbeli?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki esetleg aki ide jár/járt elmondaná, hogy milyen a szóbeli felvételi a Nemesben, mert oda szeretnék járni? NAGYON FONTOS LENNE! Köszi előre is! C: 

#iskola #felvételi #dráma #szóbeli #Nemes Nagy Ágnes Műveszeti szakközépiskola
2014. okt. 27. 11:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon rossz az az iskola. Rossz a tanítás és a közösség meg főleg! Csak a pénzeteket veszik el értelmes tudást nem ad. A húgom odajárt migrénes lett depressziós,semmi szabadidőd nem lesz és semmi tudásod. Nem vették át normális suliba ezért újra 9-es lett. ( Lehet már elküldte akkor bocsi)
2014. okt. 27. 11:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Hú , hát akkor átgondolom. Köszi!:)
2014. okt. 28. 09:04
 3/12 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés: tényleg 6-ig kell benn maradni a suliba?
2014. okt. 28. 09:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen sajnos:( meg ha nem akkor is kitalálnak valami idióta programot,szegény húgomat is sajnáltam. Ha érdekelnek a művészetek akkor is jobban jársz egy gyengébb gimivel pl és hobbiból állj neki dráma szakkörre járni utána ugyanúgy mehetsz bárhova táncművészeti fősuli etc.
2014. okt. 28. 18:42
 5/12 A kérdező kommentje:
:SS Oké,köszi
2014. okt. 29. 15:57
 6/12 anonim válasza:
Szia:) Én most járok ide 9.be:) Szerintem nagyon jó, a közösség is.:) Gyere el nyílt napra:) Most lesz jövőhéten, hétfőn, kedden és szerdán.:) A szóbeli elvileg a mostani 9. -eseknek volt a legnehezebb, de én ezt igazából nem igazán érzékeltem, mert ilyen alap feladatok voltak.:) Nekünk vinni kellett 2-3 verset, egy prózai szöveget, illetve egy portfóliót is kellett készítenünk.:) Ha felvesznek drámára akkor elvileg egy nagyon jó osztályfőnököt kaptok:) Mi kaptuk legjobbat:P:DD Eleinte nehéz lesz ugye, mert sokáig bent maradsz, meg hasonlók, de én már most megszoktam, meg az osztályom is nagyon jó.:) Sok időt lesztek együtt és ez szerintem nem rossz dolog, mert egy olyan társaság tagja lehetsz, aki tényleg befogad:) Szóval én ezt "belső emberként" jónak látom, az iskola is nagyon tetszik, viszont mint mindenkinek, neked is lesznek olyan érzéseid, hogy te nem tartozol ide, nálad mindenki jobb, meg hasonlók, de tényleg ahány szoros túljelentkezés volt nem véletlenül te kerültél be.:) A tanárok nagyon jó fejek, a nagyobbakkal is nagyon jól el lehet lenni, és nem olyanok, hogy Jézusom gólyák:SS.Szóval szerintem jó és ezt igazából szerintem a nyílt nappal tudod leginkább tapasztalni:) Remélem segíthettem:DD
2014. nov. 3. 19:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy ilyen részletesen leírtad:))) Nyílt napra menni fogok kedden*-* És amúgy szóbelin nem is kell énekelni?
2014. nov. 4. 14:50
 8/12 A kérdező kommentje:
És kb. hanyas tanulókat vesznek fel?
2014. nov. 4. 20:49
 9/12 anonim válasza:
szia, én is odajárok, és egyáltalán nem olyan rossz. pedig én már 11-es vagyok, így a "kilencedikes rózsaszínfelhő" is elszállt. magyarban, (angol) nyelvben, és persze a művészeti oktatásban egészen erős. főleg az utóbbiban. közösség is jó, a tanárok emberségesek, legalábbis a legtöbb. nagyon jó a színészképzés, nagyon jó tanárokat tudhat magának ez az iskola. amitől ne várj sokat, azok a reál tárgyak, azokat nem nagyon nyomatják, csak épphogy az alapokat. igen, van hogy sokáig bent kell maradni, de ha idejössz, akkor valószínűleg a színészettel, tánccal akarsz foglalkozni hivatásszerűen, és így akkor nem lehet akadály, hogy extrán magas óraszámban tanulod a szakmád. fárasztó, de nagyon megéri. ott vagyunk a színjátszó fesztiválokon, a tavalyi kilencedikes táncos osztályunk tavaly fellépett a nemzeti táncszínházban. ha esetleg szeretnél tudni még bővebben a suliról, kérdezz nyugodtan. mire vagy kíváncsi? :) (ha elfogultnak tűnök, nyugi, nem vagyok az, csak nem akartam a suli legnagyobb problémáit azonnal rád zúdítani. hiszen elvileg éppen kedvet akarok csinálni a nemeshez:D)
2014. nov. 19. 20:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi:) Igazából még 2 kérdésem van
2014. nov. 20. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!