Mit irassak be az ellenörzőmbe?
"De anyum nem akar bemenni és azt mondta h én beszéljem meg a tanárokkal"
- Azért megdöbbentőü, hogy édesanyád ilyen szempontból nem érett még nem érett meg a szülői feladatatra. Egy dolog, hogy a gyerek a szülővel intéztet dolgokat, de fordítva? Nem jó kedvében áldozna a tanár időt arra, hogy a szülővel elbeszélgessen. Ha meg valami mást szeretne, hívja fel az osztályfőnököt, és fejezze be a szégyenkezést. Az a legegyszerűbb.
"én a kérdésemre szeretnék válaszokat... valaki más?"
- A kérdésedre ennyi a válasz. Ha édesanyád nem hajlandó saját magától cselekedni, írhattok aztán bármit az elleneőrzőbe, az osztályfőnöknek úgyis ugyanaz lesz a véleménye.
Miért nem tud bemenni?
Nem igaz, hogy egyszer sem tudna ráérni
Szerintem írd az ellenőrzőbe azt, amit anyukád mondott: hogy nem megy be, mert nem akar. Ha mást írnál, előbb-utóbb kiderül és még azt is mondják a tanárok, hogy nem vagy őszinte. Talán méltányolják az őszinteségedet és még melléd is állnak anyukád helyett.
Remélem felkötöd a nadrágot és rákapcsolsz a tanulásban,mert már mindjárt itt az év vége.
Bízom benne, hogy minden rendeződni fog, ügyes legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!